Een schoon en verzorgd pand is zowel een visitekaartje als de fijnste plek om in te wonen of werken

Schoonmaakonderhoud

Een schoon en verzorgd pand is niet alleen een belangrijk visitekaartje naar uw bezoekers toe, maar ook een veel prettiger omgeving om in te wonen en werken. Wij als dienstverlener op dit gebied helpen u graag uw pand optimaal verzorgd te houden. Dat betekent niet alleen schoonmaken wat dagelijks gebruikt wordt, maar ook de meer onzichtbare plaatsen reinigen en periodiek extra grondig schoonmaakonderhoud plegen.

 

Op de locaties waar wij verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud werken wij meestal met een contract op basis van resultaatgerichte schoonmaak. Dat houdt in dat wij alleen de ruimtes die ook daadwerkelijk gebruikt zijn die dag schoonmaken. Van tevoren wordt met u een meetbaar resultaat afgesproken waar wij ons aan zullen houden.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Dagelijks onderhoud

Door uw pand dagelijks te laten onderhouden, bent u ervan verzekerd dat alle ruimtes en de gevel op elk moment representatief zijn. Voordat we voor u aan de slag gaan, maken we afspraken over wat uw wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat uw pand dagelijks aan die wensen voldoet. Komen onze medewerkers tijdens hun ronde zaken tegen die extra of andersoortig schoonmaakonderhoud behoeven, dan nemen we hierover direct contact met u op.

 

Bij resultaatgericht dagelijks schoonmaakonderhoud maken wij alleen schoon wat gebruikt is. We werken hierbij niet een standaardprogramma af, maar maken zo efficiënt mogelijk schoon. Is een kantoor niet gebruikt, dan wordt hij overgeslagen. De ruimtes die altijd wel gebruikt worden – zoals de entree en toiletten – worden iedere dag meegenomen.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Periodiek onderhoud

Niet alleen een woning; ook een kantoorpand, parkeergarage of flatgebouw heeft periodiek schoonmaakonderhoud nodig. Regelmatig voeren wij dit onderhoud uit in de vorm van een voor- of najaarsschoonmaak. Hierbij geven we vloeren, richels, sanitair en hoge randen een grote schoonmaakbeurt, waardoor ook de ruimtes en plekken die niet zichtbaar zijn en niet dagelijks gebruikt worden, schoon zijn.

 

Voor al onze werkzaamheden op gebied van schoonmaakonderhoud maken we gebruik van de modernste technieken en middelen. Dat kan in sommige situaties nog steeds betekenen dat we de luiwagen gebruiken voor het borstelen van vloeren, maar we zetten hier ook regelmatig hogedrukreiniging of andere methoden voor in; afhankelijk van de ruimte, het materiaal en de schoonmaakvraag.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!