Aan een nieuw of verbouwd pand heb je niets als het er vuil en onveilig is

Bouwschoonmaak

Bouwprojecten worden vrijwel altijd opgeleverd onder hoge tijdsdruk. Dat brengt de nodige stress met zich mee. Het is dan fijn om een vaste samenwerkingspartner in te kunnen schakelen waarin u vertrouwen heeft. Wij hebben ervaren, goed opgeleide medewerkers in dienst die snel, vakkundig en veilig werken. Zij nemen desgewenst de gehele bouwschoonmaak voor u uit handen.

 

De bouwschoonmaak bestaat doorgaans uit twee verschillende diensten. Tijdens de bouw betreft dit het schoon en vooral ook veilig houden van het bouwterrein, zodat al uw bouwmedewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Aan het einde van het bouwproces kunnen wij een opleveringsschoonmaak uitvoeren, die ook onder onze bouwschoonmaak valt.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Een veilig bouwproces

Wij ondersteunen bouwbedrijven gedurende het bouwproces door ervoor te zorgen dat de bouwplaats opgeruimd is en de bouwketen schoon zijn. Zo waarborgen wij een veilige en prettige werkomgeving voor uw mensen in de bouw. Dat draagt bij aan zowel een sneller verloop van het bouwproces als een goede en snelle oplevering binnen de gestelde deadline.

 

Wij werken altijd volgens de richtlijnen en wetten die er zijn op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Niet alleen op gebied van veiligheid voor uw mensen die in de bouw werken, maar ook voor onze medewerkers die het schoonmaakwerk uitvoeren.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Opleverschoonmaak

De opleverschoonmaak is de eerste grote schoonmaak die plaatsvindt na een bouwfase of verbouwing. De opleverschoonmaak die onderdeel uitmaakt van de bouwschoonmaak omvat diverse schoonmaakwerkzaamheden. We verwijderen allerlei achtergebleven bouwproducten; zoals bouwstof, verpakkings- en beschermingsmateriaal, cementsluier en lijmresten.

 

Een van de kenmerken van de opleveringsschoonmaak is dat hij vaak onder behoorlijke tijdsdruk georganiseerd dient te worden. Onze medewerkers hebben hier veel ervaring mee en zijn erg flexibel; zij zorgen ervoor dat uw deadline wordt gehaald.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!