Ook een vloer die levenslang meegaat heeft periodiek onderhoud nodig om mooi te blijven

Vloeronderhoud

Uw vloeren worden doorgaans intensief gebruikt. Om ze in goede staat te houden, is het daarom van belang ze goed en regelmatig te (laten) onderhouden. Dit verlengt hun levensduur aanzienlijk en zorgt ervoor dat uw vloer er altijd representatief uitziet.

 

Vloeronderhoud is een arbeidsintensieve klus die vrij nauw luistert, en zeker bij grotere vloeroppervlaktes is het daarom verstandig dit werk aan een professionele partij over te laten. We gebruiken de nieuwste methodes om ervoor te zorgen dat uw vloer in optimale staat blijft. Samen met u stellen we een onderhoudsplan op waarmee we op de meest efficiënte wijze het beste resultaat creëren.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Periodiek vloeronderhoud

Naast de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakbeurt, is het goed om vloeren regelmatig te onderhouden. Vloeronderhoud vraagt om vakmanschap van hiervoor opgeleide professionals, die weten welk type vloer gebaat is bij welk type behandeling. Een goede behandeling krijgt een vloer weer zo goed als nieuw en verwijdert krassen en oneffenheden.

 

Omdat wij altijd werken volgens de laatste trend en met de nieuwste machines, volgen wij de ontwikkelingen op gebied van vloeronderhoud op de voet. Zo kunnen we u garanderen dat uw vloer volgens de nieuwste richtlijnen en methoden wordt gereinigd en onderhouden. Altijd op duurzame wijze met oog voor het milieu.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Verschillende behandelingen

Afhankelijk van het type vloer kiezen we een behandelwijze en stellen we een bijbehorende planning voor uw vloeronderhoud samen. Harde vloersoorten en stenen vloeren schrobben we periodiek, zodat ze optimaal gereinigd worden. Linoleum- en marmoleumvloeren schrobben en conserveren of sprayen we. Daardoor zorgen we ervoor dat vuil minder snel aan de vloer hecht, herstellen we kleine verstoringen en krassen en behoudt de vloer zijn glans.

 

Natuurstenen vloeren behandelen we door ze te kristalliseren. Hierdoor worden krasjes en oneffenheden minder zichtbaar of zelfs onzichtbaar en krijgt een dof gelopen vloer zijn glans terug. Fabrieks- en keukenvloeren zijn moeilijk te ontdoen van vuil, vlekken en vocht. Deze voorzien we daarom van een speciale vochtwerende coating.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!