Waarom Ancora?

Jarenlange praktijkervaring en goed luisteren naar de wensen van de klant hebben ons geleerd waar de prioriteiten liggen op schoonmaakgebied. Vakkennis en het leveren van maatwerk staan bovenaan, maar ook het milieu heeft uiteraard al onze aandacht. Ook in onze bedrijfstak zijn er voortdurend ontwikkelingen gaande waardoor wij onze dienstverlening nog completer kunnen aanbieden. Door onze kennis en ervaring te combineren met de modernste technieken kunnen wij met gekwalificeerd personeel het allerbeste werk bieden tegen concurrerende prijzen.

Certificeringen

Sinds 1995 is Ancora gecertificeerd volgens de normen van het ISO 9001: 2015 (kwaliteit), ISO 14001:2015 (milieu) en VCA (veiligheid). Tevens is Ancora in het bezit van het OSB+ certificaat (inclusief NEN 4400-1) en lid van Vereniging Schoonmaak en Research. Wij ondersteunen de code Verantwoordelijk marktgedrag schoonmaak.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Medewerkers

Ancora beschikt over 180 fulltimers, 45 parttimers en een wagenpark van 60 auto’s die altijd beschikbaar zijn. Door ons sociale werknemersbeleid is het ziekteverzuim bij Ancora bijzonder laag en is iedereen bereid de handen uit de mouwen te steken. Mede door de degelijke interne opleiding kunnen wij de lat behoorlijk hoog leggen, en dat de werknemers dat waarderen blijkt uit het lage personeelsverloop bij Ancora.
Dit principe van trouw en vertrouwen dragen wij ook uit naar de opdrachtgevers en dat levert doorgaans langdurige klantrelaties op, die uitmonden in langdurige contracten.
Wie goed doet, goed ontmoet!

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!