Hogedrukreiniging

Door galerijen, trappenhuizen en terrassen te voorzien van een periodieke hogedrukreiniging, zorgen wij er niet alleen voor dat de ruimtes en vloeroppervlakken schoon zijn, maar ook dat ze veilig zijn. Vetten, oliën en andere typen vuil kunnen zorgen voor onveilige situaties, die te allen tijde voorkomen moeten worden.

Ook voor het schoonhouden van gevels van panden is hogedrukreiniging de ideale – milieuvriendelijke – oplossing. Onze opgeleide en ervaren medewerkers verwijderen hardnekkig vuil zonder beschadigingen aan te brengen. Dit doen ze met behulp van een duurzame techniek voor hogedrukreiniging, die altijd wordt afgestemd op het type ondergrond en het type vuil.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Milieuvriendelijk reinigen

Hogedrukreiniging gebruikt waar mogelijk enkel water onder gepaste druk. De hoogte van de druk hangt volledig af van het onderliggende materiaal en het type vuil dat gereinigd dient te worden. Algen en mossen bijvoorbeeld, zijn prima te verwijderen met hoge watertemperaturen onder hoge druk. Ook bij gevels die regelmatig onderhouden worden, is hogedrukreiniging met enkel water meestal voldoende.

Voordat wij voor u aan de slag gaan met hogedrukreiniging, maken we altijd een analyse van het te reinigen oppervlak. Naar aanleiding daarvan bepalen we onze werkwijze en leggen we deze aan u voor. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor het reinigen onder hoge druk gebruiken wij geen agressieve reinigingsmiddelen. In sommige gevallen is het echter wel noodzakelijk om een middel aan het water toe te voegen, omdat water alleen het oppervlak niet schoon krijgt.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Bestrating en gevels

Bestrating en gevels krijgen vaak te maken met een vervelende verkleuring door bijvoorbeeld algen of mossen. Ze kunnen er zelfs voor zorgen dat voegen gaan splijten. Het reinigen onder gepaste druk zorgt ervoor dat dergelijk vuil verdwijnt en de bestrating of gevel weer vrij van vuil en fris is. Regelmatig reinigen zorgt ervoor dat oppervlakken makkelijker te reinigen zijn.

Ook vlonders en galerijvloeren hebben te maken met diverse typen vuil, waardoor ze er minder representatief uit gaan zien en onveilig worden, door gladheid bijvoorbeeld. Met behulp van hogedrukreiniging zorgen wij ervoor dat ook deze ondergronden weer schoon en veilig te betreden zijn.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!