Niemand komt graag ongevraagd in het donker te staan. Een goed onderhoudspakket voor  groepsremplace voorkomt dat.

Groepsremplace

Heeft u de verantwoordelijkheid over een pand of galerij met een groot aantal lampen? Dan is het goed om eens na te denken over het onderhoud aan uw verlichting. Omdat lampen na verloop van tijd minder kracht hebben en uitvallen, zorgen ze ervoor dat openbare plaatsen donker en onveiliger worden. Dit is te voorkomen door het onderhoud en de vervanging van uw verlichting uit te besteden aan iemand die de groepsremplace voor u verzorgt.

 

Groepsremplace houdt in dat wij een plan maken voor het gelijktijdig, regelmatig en efficiënt vervangen van de lampen. Zo blijft de verlichting van uw pand altijd optimaal. Ook houden wij u op de hoogte van de staat van uw armaturen en van eventuele technische storingen die wij onderweg tegenkomen. Mocht u dit willen, dan kunnen we defecte armaturen vervangen en storingen verhelpen.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Milieuvriendelijke werkwijze

TL-buizen en spaarlampen vallen sinds 1991 onder het klein chemisch afval en dienen daarom naar speciale afvalpunten te worden gebracht. Zou u dit voor elke verwisselde lamp apart moeten doen, dan kost dit veel tijd. Wij zorgen ervoor dat uw oude lampen bij gekwalificeerde inzamelaars worden ingeleverd voor verdere verwerking. Ook hebben wij altijd een voorraad van uw lampen klaarliggen. Zo kunnen wij ook bij een plotseling defect aan een lamp direct te hulp schieten.

 

Groepsremplace lijkt misschien hogere kosten met zich mee te brengen, maar efficiëntie scheelt uiteindelijk ook heel veel tijd en daarmee bijbehorende kosten. Daar komt bij dat de techniek van verlichting dermate verbeterd is, dat nieuwe lampen veel minder energie verbruiken. Vervangen levert u dus ook een besparing in energiekosten op.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Stappenplan groepsremplace

Groepsremplace werkt bij ons altijd met een plan van aanpak. Dit begint met een inventarisatie van uw wooncomplex of pand. We brengen de lamptypen, kleurcodes en brandcycli in kaart en stellen aan de hand daarvan een meerjarenbegroting op. Deze begroting geeft u inzicht in wanneer welke lampen vervangen dienen te worden en welke kosten dit met zich meebrengt.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!