Mutatieonderhoud betekent voor de betrokkenen een nieuwe start. Wij proberen die zo goed mogelijk vorm te geven

Mutatieonderhoud

Heeft u als woningcorporatie of vastgoedbeheerder te maken met een ontruiming? Dan is het een zorg minder als u dit kunt overlaten aan een professionele partij die op de juiste manier weet om te gaan met de betrokkenen in zo’n situatie. Wij zijn ervaren in het uitvoeren van mutatieonderhoud en besteden de grootst mogelijke zorg aan het gehele traject.

 

Welke werkzaamheden het mutatieonderhoud precies omvat, bespreken wij uitvoerig voordat wij aan een klus beginnen. Zo weet u zeker dat wij aan uw verwachtingen voldoen. Bij ons staat het maken van de juiste afspraken altijd voorop. En komen wij tijdens onze werkzaamheden zaken tegen waarover wij vragen hebben, dan leggen we die direct aan u voor, zodat u achteraf nooit voor een verrassing komt te staan.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Werkzaamheden mutatieonderhoud

Mutatieonderhoud is het ontruimen en mogelijk opknappen van woningen voor bijvoorbeeld woningcorporaties. Uitgangspunt hierbij is vaak dat de ruimte weer opnieuw verhuurbaar moet worden, en dus zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat wordt opgeleverd. Desgewenst kunnen wij om dit te bereiken ook (kleinere) sloopwerkzaamheden uitvoeren.

 

Wij zetten voor de werkzaamheden die wij uitvoeren altijd VCA-gecertificeerd personeel in, zodat u zeker weet dat het werk volgen de veiligheids-, milieu- en gezondheidsrichtlijnen wordt gedaan. Door mutatieonderhoud uit te besteden aan onze professionals op dit gebied realiseert u een snellere doorlooptijd per woning of locatie, heeft u minder administratieve rompslomp en tijdverlies en blijven de kosten laag.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Voor wie werken wij

Met diverse partijen hebben wij vaste samenwerkingsverbanden op gebied van mutatieonderhoud. Dit zijn woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorginstellingen, ziekenhuizen en scholen. Voor hen allemaal geldt dat zij een hoge kwaliteitsstandaard en volledige ontzorging verwachten. En dat is dan ook precies wat wij bieden.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!