Iedereen heeft af en toe behoefte aan de helpende hand van een handyman, die allerhande klusjes vakkundig opknapt

Handyman

Heeft u regelmatig te maken met kleine onderhoudswerkzaamheden en andere klusjes die u graag zou willen uitbesteden? Een lampje dat vervangen moet worden, het monteren van meubilair, het verplaatsen en aansluiten van apparatuur? Voor dergelijke klussen kunt u een handyman inschakelen. Dit is een allround medewerker die u helpt uw pand representatief te houden.

 

Een handyman is een breed inzetbare klusjesman die sociaal, proactief, professioneel en servicegericht is. Hij werkt op uw wenken, maar is ook altijd bezig met het analyseren van waar onderhoud nodig kan zijn. De medewerkers die voor ons handymanwerkzaamheden uitvoeren, zijn tevens vaak schoonmaakmedewerkers. U kunt er daarom voor kiezen beide diensten achtereen door dezelfde medewerker uit te laten voeren. Wel zo praktisch.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Taken handyman

De taken die een handyman voor u uit kan voeren zijn enorm divers. Ze kunnen variëren van het ophangen van schilderijen tot het (de)monteren van meubels en het verplaatsen van apparatuur. Ook kunnen ze allerlei onderhoudsklussen uitvoeren; van het vastzetten van plinten tot het vervangen van scharnieren.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Losse en vaste diensten

Heeft u slechts sporadisch klussen liggen die door een handyman uitgevoerd zouden kunnen worden, dan schakelt u de handyman daar op afroep voor in. Heeft u met grote regelmaat dergelijke klussen? Dan kunt u een handyman ook op reguliere basis inschakelen. Eens per week of zelfs dagelijks. Hierdoor zorgt u ervoor dat gebreken en achterstallig onderhoud tot het verleden behoren en uw pand altijd in optimale staat verkeert.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!