Ancora Multidiensten

Verfrissend Facilitair

Over ons

Ancora Zuid-Holland BV draagt al meer dan veertig jaar zorg voor professionele schoonmaak- en onderhoudsdiensten. Dit doen wij vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam en een vestiging in Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonmaakdiensten, gevelonderhoud en een handyman. Wij werken altijd met een helder plan van aanpak, zodat u duidelijkheid heeft over wat wij gaan doen en u ons daaraan kunt houden. Lees meer over onze kwaliteit en ons bedrijf.

Onze kernwaarden

Bij alles wat wij doen gaan we uit van een hoge kwaliteitsstandaard. Die is alleen te realiseren door goed opgeleide mensen met kennis van zaken in te zetten. Naast een goede opleiding krijgen onze medewerkers ook trainingen op gebied van management en hospitality, waardoor ze zowel vakkundig als representatief zijn. Binnen onze werkwijze hebben wij de volgende doelstellingen:

 

  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Aandacht voor alles wat we doen
  • Wederzijds vertrouwen opbouwen
  • Veiligheid boven alles

Heldere afspraken

Een samenwerking valt of staat met goede communicatie en heldere afspraken. Wij werken altijd resultaatgericht en zorgen ervoor dat wat wij doen meetbaar is voor u. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij ons aan onze afspraken houden. En dat vertrouwen is de beste basis voor een langdurig partnership.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!