Wat voor de één een kunstvorm is, is voor de ander een doorn in het oog

Graffiti verwijderen

Hoewel de maker het als kunstvorm ziet, zit u natuurlijk niet te wachten op een graffititekening op uw pand. Logisch. Hoe langer u de tekening laat zitten, hoe moeilijker het wordt om hem te verwijderen, de verf gaat namelijk in de muur zitten. Zelf graffiti verwijderen is een enorme – vaak zelfs onmogelijke – klus. Met reguliere schoonmaakmiddelen gaat dit niet lukken. Schakel daarom zo snel mogelijk een professional in die uw gevel weer als nieuw krijgt.

 

Wij houden al het nieuws en de ontwikkelingen op gebied van graffitireiniging nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we u altijd van het beste advies voorzien op gebied van de mogelijkheden die er zijn, en weten we zeker dat we volgens de nieuwste methoden en technieken werken.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Methoden van reiniging

Er zijn verschillende manieren waarop we graffiti kunnen verwijderen. Bent u er snel bij en hebben ze slechts één laag graffiti aangebracht, dan is stoomcleanen een gebruikelijke methode. Hierbij spuiten we kokend heet water onder gepaste druk tegen de gevel, waardoor de verf loslaat. Het is de meest eenvoudige manier om graffiti te verwijderen, maar helaas werkt het niet voor alle soorten verf en is het minder effectief naarmate de verf langer op de gevel zit.

 

Is de graffiti lastig te verwijderen, dan is het nodig om gebruik te maken van een reinigingsmiddel of een andere reinigingsmethode. Hierbij kiezen we zorgvuldig uit het soort middel dat we gebruiken; sommige middelen hebben eigenschappen die de gevel aan kunnen tasten. De meest hardnekkige verf is alleen te verwijderen met behulp van zandstralen. Hierbij wordt een straalmiddel aan het water toegevoegd.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Werkveld van de expert

Het verwijderen van graffiti is niet alleen lastig, het kan bij gebruik van verkeerde materialen en middelen ook schade veroorzaken aan uw gevel. Dit is onder andere het geval bij zandstralen. Het is daarom verstandig om dergelijke schoonmaakdiensten uit te besteden aan experts die de nodige kennis van zaken hebben.

 

Onze medewerkers beschikken over de nodige vakinhoudelijke diploma’s en certificaten. Zij hebben actuele kennis van reinigingsmethoden en technieken en weten precies welke methode bij uw situatie past. Laat u door hen informeren over de mogelijkheden en plan van aanpak; zo weet u ook meteen waar u  aan toe bent.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!