Een verzorgde gevel is als een mooi, smetteloos pak; hij laat een goede eerste indruk achter

Gevelreiniging

Een schone, verzorgde gevel is het visitekaartje van een gebouw. Hoe netter de gevel eruitziet, hoe beter dit is voor de eerste indruk. En andersom werkt het vaak nog sterker: een onverzorgde gevel geeft een bezoeker aan een pand een onprettig gevoel. Het straalt immers niet het vertrouwen uit dat de partij die er gehuisvest is de zaken goed voor elkaar heeft.

 

Bij gevelreiniging verwijderen we aanslag van uw gevel. Het kan hierbij gaan om aanslag van mossen, klimop, verfresten, roet, zure regen of muurschilderingen. Welke methode we voor de gevelreiniging gebruiken, is volledig afhankelijk van het soort vuil dat verwijderd dient te worden. We maken altijd eerst een analyse en leggen een plan van aanpak aan u voor, voordat we aan het werk gaan.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Duurzame en veilige gevelreiniging

Binnen onze werkwijze staan veiligheid en duurzaamheid altijd voorop. Voor gevelreiniging gebruiken wij daarom de nieuwste en meest duurzame middelen en apparatuur. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat, wat betekent dat zij volgens de door het Veiligheid, Gezondheid en Milieu-keurmerk (VGM) bepaalde veilige en milieuvriendelijke richtlijnen werken.

 

Wanneer een bepaald type vuil op een gevel moeilijk te verwijderen is, zoals bij verfresten en roest vaak het geval is, kunnen wij de gevel chemisch reinigen. We brengen dan een chemisch reinigingsmiddel aan op de wand en spoelen het middel vervolgens samen met het vuil van de wand af. De verfresten die hierbij van de gevel komen vangen we op in een waterdoorlatend doek. Dit doen we om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Uw gevel in optimale staat

Om uw gevel in optimale staat te behouden, is het nodig hem periodiek te (laten) reinigen en onderhouden. Zo voorkomt u grotere problemen, zoals lekkages en achterstallig onderhoud. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de gevel op zich, maar ook voor de algehele staat van uw pand.

 

U kunt ervoor kiezen uw muren na de gevelreiniging te laten impregneren. Hierbij brengen wij een laag aan op de gevel, waardoor de muren geen water meer opnemen en doorlaten. Wij raden u altijd aan voor deze werkzaamheden een deskundige partij in te schakelen. Dit soort werkzaamheden vragen nu eenmaal om kennis van zaken. Dit lijkt soms duurder, maar op de lange termijn scheelt het in onderhoud en dus ook in kosten.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!