Klant aan het woord: ingenieursbureau Fluor

Ancora ziet er sinds 2010 op toe dat ons kantoor schoon blijft. Het grootste pluspunt van Ancora is het sociale karakter: iedereen werkt er met plezier.

Klant aan het woord: BAM Utiliteitsbouw

Wij vinden het belangrijk dat werknemers hun bedrijf vertegenwoordigen en staan voor hun werk. Ancora Multidiensten maakt dit in de praktijk helemaal waar.

Kwaliteit van het schoonmaakonderhoud

Bij Ancora staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zien er op toe dat de kwaliteit van ons schoonmaakonderhoud altijd van de hoogste niveau is.

Schoonmaker van het kwartaal

Bij Ancora zetten elke dag weer heel veel mensen zich met enthousiasme in voor hun werk. Uit elk rayon kiezen wij de schoonmaker van het kwartaal.

Uitbreiding van klantenkring met Bull Nederland

Vanaf oktober 2006 mogen wij tevens Bull Nederland NV tot onze klantenkring rekenen. We gaan voor hen de dagelijkse reiniging van het kantoor verzorgen.

VCA-certificaat en milieucertificaat

Om aan alle eisen op het gebied van uw en onze veiligheid te voldoen zijn we momenteel druk bezig met het behalen van het VCA-certificaat en milieucertificaat.

We hebben onze eerste nieuwsbrief uitgegeven

Vanaf nu houden wij u vier keer per jaar op de hoogte van zaken die rondom onze organisatie spelen zoals de de schoonmakers van het kwartaal en meer.

Tips voor het schoonmaken van whiteboards

Is het whiteboard vies, en met een wisser niet schoon te krijgen, doe dan een beetje koperpoets op een doek en maak daar het whiteboard mee schoon.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!