Een schone ruit geeft een frisse blik. Zowel naar binnen als naar buiten

Glasbewassing

Een belangrijk onderdeel van een schone, verzorgde gevel zijn schone ramen. Een schoon en frisse gevel is een eerste indruk van uw bedrijf en daarmee een optimaal visitekaartje voor uw bezoekers. Tevens hebben schone ramen een positieve en opgeruimde invloed op de nette (werk)omgeving voor de mensen in het pand. Wilt u uw ruiten en kozijnen in optimale staat houden, dan zullen ze regelmatig gewassen moeten worden.

 

Glasbewassing wordt door onze opgeleide specialisten met zorg uitgevoerd. Zij zijn bekend met het werken op hoogte. Daarom is glasbewassing een klus die vaak wordt uitbesteed aan derden. Kiest u hiervoor, weet dan dat u bij ons betrouwbare professionals op dit gebied treft.

 

Bij ons bent u verzekerd van een veilige werkwijze en van een goede kwaliteit glasbewassing. U wilt toch ook dat uw ramen streeploos schoon zijn?

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Ook op grote hoogte

Ramen kunnen zich op de meest onbereikbare plaatsen bevinden. Op grote hoogte of op een moeilijk bereikbare plek. Voor elke situatie hebben wij een passende en veilige oplossing voor de  glasbewassing. Met betrekking tot glasbewassing volgen wij de ontwikkelingen op gebied van veiligheid, milieu- en Arbowetgeving op de voet, en wij passen onze werkwijze hier op aan om het hoogste kwaliteitsniveau aan u te leveren.

Voor glasbewassing op hoogtes tot ongeveer dertien meter kunnen we telescopische armen inzetten. Dankzij een speciaal osmosesysteem zorgen wij ervoor dat uw ramen ook op grote hoogte streeploos schoon zijn. En werken we op nog grotere hoogten, dan hebben we hiervoor speciale hoogwerkers die aan alle hiervoor gestelde veiligheidseisen voldoen.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Veiligheid

Ook bij glasbewassing staat veiligheid altijd voorop, zowel voor buurtbewoners als voor onze glazenwassers. Daarom werken wij volgens de Arbo-regelgeving op gebied van glasbewassing en stellen per opdracht een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)-Rapportage op, die wij met u bespreken. Onze specialisten zijn getraind om voor hun werkzaamheden een LMRA (last minute risk analysis) te maken. Die analyse maakt elke verandering aan het gebouw of de grond eromheen inzichtelijk. Aan de hand van die informatie updaten zij de RI&E-Rapportage.

 

Wij zijn ons er zeer van bewust dat niet alleen de kwaliteit van onze diensten voor u van belang zijn, maar ook de kwaliteit en attitude van ons personeel. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleide en gediplomeerde glazenwassers en zij worden getraind in klantgericht handelen met een glimlach. Aan hun representativiteit hechten wij veel waarde, want uiteindelijk zijn zij ons visitekaartje.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!