Een onderhoudsarme gevel betekent niet dat hij onderhoudsvrij is. Zorg ook goed voor uw kunststof en aluminium geveldelen

Aluminium en kunststof geveldelen

Bij nieuwbouwpanden zien we steeds vaker aluminium en kunststofgeveldelen. Dat heeft natuurlijk een reden: dergelijke geveldelen zijn onderhoudsarm. Toch zijn ze absoluut niet onderhoudsvrij. Om ze hun glans, kleur en technische eigenschappen te laten behouden, is het van belang dat u ze met enige regelmaat laat reinigen en onderhouden.

 

Het reinigen en behandelen van aluminium en kunststof geveldelen vereist de nodige vakkennis. Niet alleen op gebied van materiaalkennis en gebruik van de juiste middelen, maar ook op gebied van veiligheid. Onze medewerkers zijn daarom allemaal goed opgeleid en hebben de vereiste certificaten behaald om dit werk uit te mogen en goed uit te kunnen voeren.

Waar vindt u Ancora?

Ons servicegebied omvat een groot deel van Nederland. Daarbuiten werken wij met gerenommeerde schoonmaakpartners.

Expert clean check

Laat een van onze professionals bij u langskomen voor een analyse en bijbehorend advies.

Het conserveren van geveldelen

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan kunststof en aluminium geveldelen, is het conserveren. Dat houdt in dat we een beschermende laag op deze geveldelen aanbrengen. Deze laag zorgt ervoor dat vuil en andere agressieve bestanddelen uw gevel niet meer aan kunnen tasten. Daardoor behoudt hij zijn esthetische waarde en blijft hij in goede conditie.

 

Er zijn verschillende manieren waarop we uw aluminium en kunststof geveldelen kunnen voorzien van een beschermende laag. Welke wijze het beste bij uw pand past, heeft alles te maken met uw wensen, doelstellingen, budget en het type ondergrond. Hiervan maken wij een analyse, van waaruit wij een plan opstellen dat we aan u voorleggen.

Onze behaalde score

4,7 van 5

Elke week maken wij meer dan

8.349.400

m2 schoon

Al meer dan

2250

tevreden klanten

Nieuwste methoden en technieken

Wij volgen de ontwikkelingen op gebied van kunststof en aluminium geveldelen op de voet, om u van het beste advies te kunnen voorzien. Wij werken altijd met de nieuwste materialen, middelen en technieken om uw gevel in optimale staat te brengen en houden.

 

Voor het conserveren van geveldelen maken we gebruik van moderne technieken als nanocoating, nitocoating en waxen. Deze technieken werken herstellend, zijn transparant, hebben uitstekende eigenschappen en beschermen de gevel tegen allerlei invloeden van buitenaf. Voor het werken met deze coatings en waxen is de nodige vakkennis vereist. Anders loopt u het risico uw geveldelen schade toe te brengen en dat komt de esthetische eigenschappen niet ten goede.

Laat je door een van onze klanten overtuigen van onze meerwaarde!